Sin categoría

Treta Fallera Major 2017

El passat diumenge dia 27 de Març, va tindre lloc la treta de la Fallera Major de la nostra falla, al voltant de les 21:00 es va donar el nom de la que seria màxima representant femenina sent així Cristina Moll i Vargas, on després del nomenament de la Fallera Major es va amenitzar amb un sopar.

Àngel Serrat Zapata i Cristina Moll Vargas nous càrrecs de la Falla Campaments!

Treta Fallera Major 2017

Informem que aquest exercici 2016-2017 ens podreu seguir amb l’etiqueta ‪#‎SumantHistòria a totes les nostres xarxes socials! A més compartirem tots els vostres moments als nostres perfils!

hashtag SumantHistòria

Per últim, si voleu formar d’aquesta xicoteta comissió i així que la flama de la festa no s’esvaïsca. La Falla Campaments té com a cita l’Apuntà del exercici 2016- 2017, el pròxim dia 3 d’Abril a partir de les 12 hores. El casal s’obrirà a tots aquells fallers i col·laboradors que aquest any vullguen formar part de la nostra comissió.
Per a l’hora de dinar hi haurà un magnífic putxero.
Donatiu: 10 Euros als Majors, Xiquets 5 Euros.
Es prega la confirmació del dinar a Àngel (697 655 012) abans del divendres dia 1 d’Abril.