Dinar de pasqüa falla Campaments
Sin categoría

Cap de setmana intens a la Falla Campaments

El passat dilluns 28 de Març, els jovens de la Falla Campaments s’en van anar de dinar per celebrar les pasques. On prepararen una deliciosa torrà, després de tot açò van estar passant la vesprada de xarraeta, jugant a les cartes i al ‘BeerPong’

El acte més recalcat d’aquest cap de setmana ha sigut l’Apuntà d’aquest exercici 2016-2017. Un matí intens de gent. Però açò no significa que no es poden apuntar més fallers a la nostra comissió, tots els divendres a partir de les huit i mitja estarem al nostre casal, Carrer Mallorca, per a poder resoldre els vostres dubtes i aixina poder elegir la cuota que millor vos vinga, animeu-vos!

Després de rebre als fallers al nostre casal, Dani ens va preparar un magnífic putxero per a dinar. El nostre President Àngel i la nostra Fallera Major Cristina van voler agaïr-li el esforç, fent entrega d’un detall.

A la nit el mateix diumenge part de la nostra comissió va anar a sopar a les Food Trucks que hi han al Balearia Port.

Volem recordar que el pròxim dissabte 9 d’Abril es realitzarà l’acte de la Treta Infantil on es donarà a conèixer els noms dels xiquets, que representaràn a la nostra comissió de fallerets amb Àngel i Cristina, després per a celebrar-ho tindrem un berenar-sopar per a tots aquells qui asistisquen, vos esperem!