Sin categoría

Treta infantil

El passat dissabte 9 d’Abril, es van conèixer els noms dels dos xiquets que junt a Àngel i Cristina, President i Fallera Major de la nosta comissió, portaràn al capdavant a tota la xicalla de la Falla Campaments.
Els afortunats van ser Álvaro Pérez i Carrasco com a President Infantil i la xiqueta Carla Vinaroz Giménez, Fallera Major Infantil, xiquets que de segur portaràn la festa fallera allà on vajen. Volem agraïr a totes aquelles persones que van estar en un moment tan important per a nosaltres!
A més, després de la Treta Infantil, els quatre càrrecs van fer acte de presència en la Treta de la Falla Port-Rotes i Diana.
El diumenge, els nostres càrrecs van assistir a la treta de Baix La Mar i Paris-Pedrera on van voler donar l’enhorabona a la junta directiva que este any es farà càrrec de la presidència.

treta infantil 2017