ambient de fira abril falla Campaments
Sin categoría

Ambient de fira a la falla Campaments

El passat dissabte 23 d’Abril, el nostre carrer i casal es plenaven d’un ambient per l’ocasió amb música de sevillanes. Amb el casal ple de gom a gom, començaven la vesprada els nostres xiquets vestits de gala amb els tratjes d’andalusos amb un magnífic berenar. Més tard ja de nit, les més festeres ballaven unes sevillanes, amb un ambient més que divertit, la nit va ser acompanyada per un sopar dels de fira, en peixet, tortes, braves, ensaladilla i moltes més tapes, que van fer passar una nit fantàstica al nostre barri. Felicitar a Miguel el guanyador de la rifa, esperem que ho gaudisques i com no donar les gràcies a totes aquelles persones que van fer possible que la festa anara sobre rodes!

Però no sols els nostres càrrecs van tindre aquest event, Carla, Cristina, Álvaro i Àngel es van voler apropar a les diferents comissions que feien tretes aquest cap de setmana, per donar l’enhorabona a les falles Centro, Paris Pedrera i Darrere del Castell pels seus representants, a gaudir de l’any!