Sin categoría

Cap de Setmana complet!

El passat divendres tant els càrrecs d’aquest any com els de l’any passat van assistir a l’acte d’Acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2016, Marina i Alejandra, on esperem que haguen disfrutat d’aquest any tan especial per a elles dos.

A més el diumenge pel matí, Àngel i Cristina van acudir als actes organitzats per la Mare de Déu dels Desamparats, i per la vesprada Carla i Álvaro ens van voler arrimar a la treta infantil de la Falla Oeste i per últim, els quatre càrrecs van voler estar presents en la processó de la Mare de Deu dels Desamparats junt a la Falla Baix la Mar.

Amb l’emoció continguda, la vostra estimada Falla, vol donar l’enhorabona a Aitana i Diana candidates a Fallera Major Infantil de Dénia 2017 i Yolanda, candidata a Fallera Major de Dénia 2017. Molta sort i guadiu d’aquesta nova experiència!