Sin categoría

En Campaments no parem!

El passat divendres 13 Maig, es va obrir el nostre casal com tots els demés divendres. Però aquest va ser més especial, els nostres càrrecs junt als seus familiar i fallers van voler felicitar a Ana, la mare del nostre President Infantil Álvaro, i Laia , la germana de la Fallera Major Infantil Carla, que durant la setmana havien complit anys. Felicitats!

Els nostres càrrecs no paren, allà on hi ha alguna cosa van, ja que es un any per recordar i disfrutar-lo. Aquest cap de setmana han volgut acompanyar pel matí als càrrecs de la Falla Diana amb l’esmorçar, i al migdia van estar presents a la Falla Centro per degustar un boníssim cous-cous!

Les xiques de Campaments, no els agrada gens la festa, per aixó aquest passar dissabte van voler organitzar un sopar, on no va faltar res. A més de sopar, les nostres xiques van ballar fins que els peus van aguantar! No ens agrada la festa a Campaments, no..!

Per últim, de part de tota la Falla Campaments volem donar tota la sort del món a les nostres representants a FFMM de Dénia. Sort xiques i gaudiu del vostre any!