Sin categoría

I Open de dards i més esdeveniments!

El passat dissabte 25 de Juny vam celebrar el primer Open de Dards al nostre casal, on el bon ambient ens va fer guadir d’una vesprada i nit entre amics! On el millor tancament va ser de Choto amb 125 punts, els màxims punts ,180, de Sedin. I els guanyadors d’aquest torneig van ser Corrales, seguits de Choto, amb el tercer lloc Cori i els quarts Cheli!

Per part del futbol faller, aquestes dues setmanes el nostre equip ha debutat quatre partits, davant Oeste, Diana, Port-Rotes i Saladar! Amb dos d’ells empats i els altres dos de

Els diumenges seguixen sent de dinars a la carrossa, i es que cada vegada queda menys, i es noten els nervis, el dia 26 vam degustar d’una boníssima paella, però això no es tot el dimecres 6 de Juliol, vam rebre al nostre espai faller a l’alcalde junt al vice-president tercer, per vore com anava la carrossa que lluirem als carrers de Dénia el próxim 16 de Juliol.

Per últim els notres càrrecs, Àngel i Cristina, seguixen volent acompanyant i disfrutant de les festes de les altres comissions junt als seus respectius càrrecs, aquesta vegada, van passar la nit en la festa Bora Bora de la Falla Baix La Mar