Sin categoría

DIA DEL FALLER

El passat dimarts 10 de Juliol, es celebrava el tradicional dia del faller, on tots els fallers i falleres participaren a les cucanyes organitzades per les diferents comissions.

Les cucanyes van començar a les 9h del matí i vam gaudir d’una jordana plena d’activitats i moltes rialles, ademés les nostres falleres Cristina i Lorena van aconseguir guanyar la cucanya gran organitzada per la falla Paris Pedrera i Zaira i Zoe van guanyar la cucaña infantil organitzada per la falla Oeste.

En finalitzar les cucanyes vam anar al casal per a dinar la Paella cuinada pels nostres fallers, la qual estava bonísima!

Per la vesprada es va celebrar l’acte Faller al carrer la Vía on es presentaven als màxims càrrecs de cada comissió i vam poder veure com el 2018 donava pàs al 2019, per a finalitzar l’acte vam comptar amb la visita de la fallera major de València 2018 i la seua cort d’honor.