Sin categoría

Els nostres monuments per al 2019

El passat dissabte 12 de gener ens vam reunir al nostre casal, fallers i amics per junt amb Sara, Christian, Sandra i Juan, els nostres càrrecs, desvelar quins seran els projectes que plantarem les pròximes falles a l’avinguda de València.

En primer lloc i sota el lema “Mitològica”, es va presentar el monument infantil, Sergio Fandós, el seu artista ens va fer una xicoteta explicació del que serà la falla, omplint d’il·lusions i felicitat les cares de la nostra xicalla.

A continuació els nostres càrrecs van destapar “La gran invasió” el que serà el monument gran, per motius personals l’artista Sergio Lis no ens va poder acompanyar, però tots esperem amb moltes ganes que arribe el mes de març per poder contemplar el resultat.

Des d’aquestes línies volem agrair el fabulós sopar oferit pels membres de la comissió a tots els fallers i amics que ens van acompanyar en l’acte i que van voler compartir una vegada mes una estona amb tots nosaltres.