Sin categoría

Les Fades de les Falles Presenten a Sara Alcalde com a Fallera Major infantil 2019

El passat diumenge 3 de Febrer vam viure un matí en un món fades per tal de presentar i exaltar a Sara Alcalde Marquez com a Fallera Major infantil de la Falla Campaments.
L’acte va estar presentat per Lluna, Carla i Andrea, transformades en les fades de la bellesa de la música i l’art.
El nostre President infantil Christian Alonso Lahiguera va ser l’encarregat de rebre a tots els fallers de la seua comissió.

Després va ser el torn de Sara que emocionada va rebre la banda que l’acreditava com a fallera major infantil 2019 imposada per Lucia Berruti Molinillo acompanyada per Aarón Durà, president infantil 2018
Una vegada proclamada, Sara, va escoltar atenta les paraules que amb estima per part de la seua germana Claudia Alcade i Almudena Morforte, una amiga, que li van dedicar en una emotiva exaltació.

En el torn de pleitesies Dianium Danses, de la comissió de festes de la Mare de Déu, el regidor de festes, la Falla Ferroviària de Xàtiva, els càrrecs grans de la Falla Juan Poveda i Sandra Moll i la Fallera Major Infantil de Dénia Neus Suárez, acompanyada pel president de Junta Local Fallera Jose Vte Benavente.

Per finalitzar l’acte Sara ens va dedicar unes dolces paraules.

Des d’ací volem agrair a tot l’equip de presentació que va fer possible aquest acte tan especial per a la nostra xicalla