Sin categoría

La nostra identitat presenta a Sandra Moll com a Fallera Major

 

Divendres 8 de Febrer ens vam reunir al Centre Social per tal de viure una de les nits més esperades per a la nostra Fallera Major Sandra Moll Vargas, la seua presentació i exaltació com a Fallera Major de la falla Campaments.

L’acte va ser presentat per Soraya Moreno i el primer a ocupar l’escenari va ser el nostre President Juan Poveda Morote que va rebre a la Cort d’Honor.
Després va ser el torn de Sandra que emocionada va rebre la banda que l’acreditava fallera major de la Falla Campaments, imposada per Yolanda Lopez, fallera major de la Falla Campaments 2018 que es va acomiadar del seu regnat junt amb el seu president Salvador Berruti.

Una vegada proclamada, Sandra va escoltar atenta les paraules que amb estima li va dedicar Cristina, la seua germana en una emotiva exaltació.

Després de les mostres de pleitesia per part de la Comissió de festes de la Mare de Déu, el regidor de festes, la Falla Ferroviària de Xàtiva, els càrrecs infantils Sara Alcalde i Christian Alonso i la Fallera Major de Dénia 2019, Amparo Petrie acompanyada pel vicepresident de Junta Local Fallera, Antonio Vargas Zurita.

Ens vam acomiadar amb les paraules d’agraïment de la nostra Fallera Major.

Des d’ací volem agrair a tot l’equip de presentació que va fer possible aquesta nit tan màgica.