Sin categoría

Sopar d’acomiadament i benvinguda

Any darrere any, a la nostra Falla, tenim com a tradició a prinicipis d’exercici realitzar el sopar d’acomiadament i de benvinguda. Aquest any hem volgut innovar, els nostres càrrecs van arribar al restaurant amb dues cabres, cotxe antics, on tota la comissió els va rebre.

El acte va estar acompanyat per l’intercanvi de regals entre els càrrecs del passat exercici i els que ens representaran aquest any. Per part dels càrrecs infantils del exercici passat, Lluna e Izan i dels majors, Yolanda i Borja les seues delegades, Patri i Almudena, respectivament, lis van voler dedicar unes paraules i uns detalls.

Per part dels nous càrrecs, Carla, Cristina, Álvaro i Àngel, Laia i Soraya també els van dedicar unes paraules per a que aquest any ho disfruten a més d’un detall, de la seua primera foto els quatre junts.

Després de l’acte van degustar un espléndit sopar i van gaudir de la nit ballant i passant-ho en gran.