Sin categoría

La nostra carrossa a la Cavalcada del Ninot

El passat 12 de Febrer els somnis de Catrina viatjava a Gandia per portar a les regines de la Falla Plaça del Mercat, tot un plaer tornar a veure desfilar la nostra estimada carrossa.

Apropant-se al mes de falles aquest cap de setmana el tenim complet, complet!

El divendres al nostre casal tindrem una clase per a ensenyar i perfeccionar la técnica dels monyos de fallera, a partir de les 17:30 hores, només teniu que vindre amb els vostres instruments i les ganes, vos esperem!

Açò no és tot el dissabte a les 18:30 anirem tota la comissió a veure l’inaguració de l’exposició del ninot i aixina poder mostrar una xicoteta part del que seràn les nostres falles per al próxim mes de març.

A més el diumenge ens veiem per entregar els pergamins tant als fallers i falleres com els nostres màxims representants, degustarem un de segur que fantàstic arròs caldós o per una altra part macarrons, elaborats per les mares dels càrrecs!